Beoordelingen

Wat verschillende beoordelingen van klanten:                        

Bomen snoeien in Dordrecht :

Geplaatst door Mary

Vier bomen gesnoeid, één verwijderd. Snel en netjes. Ik weet waar ik voortaan moet zijn voor het onderhoud van mijn bomen!!!


Bomen snoeien en verwijderen in Barendrecht:

Geplaatst door Nickje44                

Ar Trees heeft vorige week een grote struik en konifeer bij ons verwijderd, zeer snel gewerkt, en alles netjes afgevoerd voor een redelijke prijs. We hadden hem opnieuw gevraagd omdat we zeer tevreden waren omdat in het najaar onze wilg ook door hem vakkundig was gesnoeid en alles ook netjes was afgevoerd! Ik zal Ar Trees zeker bij anderen aanbevelen!


Boom kappen en coniveren snoeien. in Fijnaart:               

Geplaatst door fleur                 

Arjan heeft bij ons een dennenboom gekapt en de coniverenhaag gesnoeid, alles netjes op afspraak. Na het snoeiwerk alles netjes opgeruimd. Zeer tevreden.


omzagen boom in Zuid-Beijerland:

Geplaatst door mieke_waals               

Vandaag heeft Arjan een grote boom in mijn achterttuin omgezaagd, alle takken afgevoerd en de stam netjes in stukken gezaagd. En dit allemaal voor een heel goede prijs. Ik ben heel tevreden over de werkzaamheden en zal Ar-Trees zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.


Conifeer gekapt in Numansdorp:

Geplaatst door Anja Muste               

Afgelopen zomer heeft Ar trees een dode boom in mijn tuin gekapt. Dit ging supersnel en alles werd netjes afgevoerd. En dat voor een heel goede prijs. Ik ben heel tevreden!


Boom verwijderen in Dordrecht:

Geplaatst door Bouman              

We hebben een grote boom uit onze achtertuin laten verwijderen door Ar Trees. Bij stormachtig weer ging het werk gewoon door, Professionals zijn het die snel en goed werk leveren. Betrouwbaar in hun afspraken. Het afval is keurig afgevoerd en de prijs was echt redelijk. Kom daar nog maar eens om. Een echte aanrader.


Twee bomen verwijderd in Dordrecht:

Geplaatst door Bassa           

Twee grote bomen verwijderd uit de voortuin. De service was goed, alles werd netjes opgeruimd en dat alles voor een nette prijs.


2 grote dennenbomen verwijderd. in Poortugaal:

Geplaatst door Zweverink             

Prima klus geleverd, alles volgens afspraak voor een goede prijs. Mannen van Ar Trees komen zeer professioneel over.


Snoeien van een hoge en brede heg in Barendrecht:                

Geplaatst door Huisman                                     

Wij hebben via Marktplaats Ar Trees gevonden. Al snel na de aanvraag via de website kwam een reactie om een afspraak te maken. Ar Trees is bij ons geweest en heeft prima werk afgeleverd. Niet alleen is de heg weer mooi, ook is alles keurig netjes achtergelaten en alle snoeiafval afgevoerd. En dat allemaal voor een een scherpe prijs. Wij kunnen Ar Trees van harte aanbevelen!


Bomen snoeien en verwijderen in Oudemolen(Nb):

Geplaatst door Ab             

Er moest 1 grote berk worden verwijderd een eik, notenboom en Japanse kers worden gesnoeid. De aanpak was zeer goed te noemen. Er werd rekening gehouden met andere planten in de tuin, alles werd keurig afgevoerd. Tevens tot mijn verbazing werd het is zijn geheel opgeruimd. Wel eens anders gezien. Professionele en prettige mensen. En dat voor een keurige prijs. Nadat de harde werkers waren vertrokken, was het genieten wat er was gedaan.


Tuinonderhoud & snoeien in Oud-Beijerland:

Geplaatst door Absolutelise              

Nu moet ik toch echt even reclame maken voor tuiniersbedrijf Ar Trees die van mijn compleet verwaarloosde en verwilderde tuin weer een strak geheel maakten :-) ...denk trouwens dat mijn buren er tot in de wijde omtrek ook wel blij mee zijn...(als ik een foto had kunnen plaatsen, dan had ik dat graag gedaan).


Bomen verwijderen in Heemskerk:

Geplaatst door Iris Schenk              

Ar Trees heeft bij ons drie bomen verwijderd, met grote tevredenheid. Ze werken netjes en zeer kundig. ook de stronken zijn verwijderd op een nette en professionele manier. Bedankt!! Zeker een aanrader!!


Lijsterbes kappen in Puttershoek:

Geplaatst door Martyn                 

Wij waren op zoek naar een ervaren persoon/bedrijf om onze lijsterbes te laten kappen. Na een paar prijzen te hebben ontvangen die onze ogen best wel aan de hoge kant waren, kwamen we via internet bij onze plaatsgenoot uit. Dat bleek een schot in de roos, want na enkele minuten kwam er al een positieve reactie. Prima prijs en werkzaamheden konden snel worden uitgevoerd. Accuraat en netjes gewerkt en zelfs aan onze wens om de stam in mooie stukken achter te alten voor de openhaard werd ingewilligd. Voor ons volgende project zullen we zeker weer Ar-Trees benaderen. Absolute aanrader.


Snoeien en aftoppen boom in Rhoon:

Geplaatst door veronique_s10                

Ar trees heeft bij ons een kastanjeboom en twee japanse kersen gesnoeid en een berk afgetopt. Arjan is eerst bij ons langs geweest om de werkzaamheden te bekijken en bespreken. Hierna ontvingen wij snel een offerte, met een. zeer redelijke prijs. Omdat het op dat moment niet de beste tijd was om te snoeien hebben wij, in overleg, na enkele maanden weer contact opgenomen. Afspraak kon toen op korte termijn plaatsvinden. Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden uitgevoerd door Ar Trees en willen hen zeker aanbevelen.


Snoeien boom in Rotterdam:

Geplaatst door Jos                 

Twee bomen gesnoeid. In een notendop: snel, professioneel, vriendelijk en voor een nette prijs.

                                                                                       

Nieuwe schutting geplaatst in Rotterdam (Delfshaven):

Geplaatst door Ronald van Veen

Nieuwe schutting laten plaatsen omdat de vorige deels afgebrand was. Ar Trees benaderd omdat wij zeer goede ervaringen hadden met het kappen van 4 bomen in onze tuin. In onderling overleg besloten wat voor soort schutting er geplaatst zou gaan worden. Gisteren was de schutting klaar. Mooi geplaatst en stevig gemonteerd. Mooi afgewerkt ook. De tuin ziet er weer een heel stuk mooier door uit. We zijn dus alweer zeer tevreden!! Een aanrader dus!!


Bomen snoeien in Schiedam:

Geplaatst door Snoeij             

Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden van Ar Trees!! Het eerste contact verliep al soepel, Arjan kwam eerst hier kijken en alles bespreken. De volgende dag had hij de offerte al klaar en een week later in overleg met ons zijn de werkzaamheden gestart. Ze werken netjes en vakkundig, alles netjes opgestapeld zoals afgesproken. Dit bedrijf is zeer betrouwbaar en zal ik zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen. De prijs is ook prima. Bedankt Ar Trees.


Boom verwijderen in Spijkenisse:

Geplaatst door Miranda               

Arjan heeft bij ons een hoge conifeer omgezaagd en meteen de takken meegenomen. prijs is goed afgesproken en de boom is ook voorzichtig verwijderd ( incl wortel gefrased ), zonder schade aan de woningen. Voor iedereen aan te raden,  perfect!!                                         

                                             

bomen kappen camping Schreiershaven in Brielle:

Geplaatst door n verbeek              

AR Trees heeft bij ons op de camping ongeveer 24 bomen gekapt, sommige op slecht bereikbare plekken, en hebben dit heel netjes en vakkundig gedaan. Wij waren dus ook uiterst tevreden met het geleverde werk. Duidelijke afspraken die ook netjes nagekomen zijn, en ook gewoon een heel leuk team.  

 

boom omzagen in Ridderkerk:

Geplaatst door jan                

Arjan heeft een 15 meter hoge boom omgezaagd ,volgens afgesproken prijs. Werk is zeer vlot verlopen. Keurig werk geleverd. Kan ik iedereen aanbevelen.


Boom snoeien in Zwijndrecht:

Geplaatst door Denise                

Snoeien van een boom, afvoeren van de takken, overige stukken netjes in blokken gezaagd. Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en raden Ar Trees zeker aan.


boom verwijderen in hoogvliet:

Geplaatst door Brit Snel                                    

zeer tevreden over het weg laten halen van een grote wilgenboom uit mijn tuin. ze werken snel en netjes ,met bewondering hebben wij gekeken naar zo veel behendigheid.


bomen snoeien en kappen in Rotterdam:

Geplaatst door rmekes73                

Zowel bij het kappen van de conifeer als bij het snoeien van de sierperenboom is vakkundig en netjes  werk verricht. Snelle beantwoording van de mails en een erg goede prijs/kwaliteitverhouding. Zeker aan te bevelen.


Boom kappen in Dordrecht:

Geplaatst door P.Peters38                 

Arjan heeft op 12 oktober een berk gekapt in onze tuin. Dat is vakkundig en vlot verlopen zonder iets te beschadigen.  Hij heeft de boom keurig in stukken gezaagd. De takken meegenomen, afgevoerd en het overtollig afval netjes opgeruimd.  Alles is volgens afspraak gegaan. Zelfs het weg frezen van de stronk is nog dezelfde dag gedaan. Prima! Alles is voor een zeer redelijke prijs gedaan. 

   

Boom verwijderen en nieuwe planten in Rotterdam:

Geplaatst door Floris                            

Arjan heeft bij ons een omgevallen boom in blokken gezaagd en de takken afgevoerd. Het werk was keurig, en wij waren heel tevreden. Ook het planten van een nieuwe boom heeft hij netjes gedaan. Alles volgens afspraak, goede en duidelijke communicatie. Wij kunnen Ar Trees aanraden.


Snoeien en boom verwijderen in Rhoon:

Geplaatst door IJsselstijn                 

Snoeien 2 bomen en omzagen 1 boom verricht. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Netjes gewerkt en hout afgevoerd. Prettig in het maken van afspraken.


Omzagen wilg boom in Barendrecht:

Geplaatst door anitamuller1962                  

Top prestatie. Professionele aanpak! Ondanks tegenslag van het weer werd de boom vakkundig en veilig omgezaagd. Het afvoeren van het vuil verliep vlekkeloos. Aan het eind van de dag bezemschoon opgeleverd. Deze jongens zijn zeer aan te bevelen.


het kappen van bomen in Rotterdam:

Geplaatst door B.Mol                 

Wij vonden Ar-Trees op Marktplaats en hadden een bedrijf nodig om één grote en twee kleinere bomen te kappen ,na een brand bij de buren . Wij hebben Arjan als heel vakkundig ervaren in het kappen van de bomen en ook de verwerking ervan.Buiten dat hij een harde werker is , was hij ook beleefd en voorkomend . Prijs/kwaliteit is absoluut dik in orde. Een aanrader dus volgens ons.


Bomen rooien in Rotterdam:

Geplaatst door Van Tongeren                 

Met grote bewondering zijn hier afgelopen zaterdag de mannen van Ar Trees geweest: één coniveer en twee catalpa's van ruim 10 meter. In een dag tijd waren ze weg. Alles afgevoerd, top! Ook qua communicatie perfect en professioneel. Absoluut aanrader!! En ik heb eindelijk zon in mijn tuin!


Hedra verwijderen in Rotterdam:

Geplaatst door Hoogeveen                  

Is bij ons langsgeweest en heeft hedra verwijderd op zo'n 8m hoogte uit een boom die er compleet mee overwoekerd was. Ook een eerlijk advies gehad om een boom niet terug te snoeien omdat resultaat zonder kapvergunning niet afdoende zou zijn. Was ook niet te beroerd om dingen uit te zoeken. Als er weer wat is zou ik hem zeker inschakelen.


Boom verwijderen in Oud-Beijerland:

Geplaatst door Barbara                 

In onze voortuin stond een hoge boom. Ar trees heeft deze boom vakkundig verwijderd. Eerst kwam hij zelf een kijkje nemen. Hij stelde een betaalbare offerte op en kwam keurig op het afgesproken tijdstip om de boom om te zagen. De boom werd netjes afgevoerd en het stoepje werd weer helemaal schoongebezemd.  De dikke stammen heeft hij nog voor ons in stukken gezaagd, zodat we die zelf nog kunnen opstoken in de openhaard. Hij legde ze ook nog voor ons op een goede plek in de tuin. Wij waren heel tevreden!